GRUND DE PARCHET "EXTRA" INCOLOR DILUABIL CU APA

PREZENTARE

Grundul parchet „EXTRA” incolor este realizat pe baza de raşini acrilice cu aditivi specifici pentru aderenta, slefuire, intindere.
Produsul este destinat utilizarii ca prim strat in finisarea parchetului din lemn, fiind caracterizat printr-o capacitate mare de umplere a porilor, posibiltate de slefuire buna, atat manuala cat si mecanica, aderenta la suport, claritate şi transparenţa. Are proprietatea de a pastra nemodificata culoarea naturala a lemnului.

DATE TEHNICE

PREGATIREA SUPORTULUI

Suportul trebuie sa fie curaţat de urme de grasime , indepartarea straturilor vechi prin raşchetare şi desprafuire .

APLICARE

Aplicarea se va face la vascozitaţile de livrare, prin pensulare sau cu rola speciala pentru parchet . inainte de aplicare produsul se amesteca  foarte bine in ambalajul original .

Condiţii de aplicare:

Peste stratul de grund se aplica lacul de parchet „EXTRE”(2 straturi) produs de SC TIFEL SRL lucios,  sau mat. inainte  de aplicarea lacului suprafeţele grundate se şlefuiesc bine cu abraziv granulatie 180, 240 şi e desprafuiesc. Materialele de lucru se vor curaţa prin spalare cu apa in cel mult 20 minute de la utilizare.

LIVRARE ŞI DEPOZITARE

Grundul de parchet „EXTRA” incolor se livreaza in ambalaje din material plastic de 16 kg sau alte ambalaje stabilite de comun acord intre furnizor şi beneficiar. Depozitarea se face in spaţii inchise, la temperaturi cuprinse intre 5 şi 30ºC.

ATENŢIE: Sub temperatura de 0ºC, produsele ingheaţa şi devin neaplicabile.

TERMEN DE VALABILITATE

Termenul de valabiltate este de 6 luni in ambalaj inchis, in condiţiile de depozitare prevazute.